Lördagsgodis

Helgen har somvanligt gâtt alldeles för snabbt, hinner inte ens packa upp väskan frân internatet innan den ska packas igen! Iallafall sâ hade jag en bra helg, pâ fredagen kom jag hem och var helt ensam i fyra timmar innan alla kom hem.. :(
 Men lördagen var en lyckad dag! Jag gick upp och kände att jag verkligen var pâ G! Bestämde mig för att gâ ut och springa (jag var sâ jäkla sugen, har ju inte rört pâ mig sen jag kom hit. Jag ville bara springa av mig.) Sâ jag drog med mig Nika och vi sprang/powerwalkade runt Avignon Centre Ville, och det ni, det är tydligen 10 km enligt min värdpappa! Sen kom vi tillbaka och sprang nâgra varv upp och ner i trapporna, gjorde situps, armhävningar och stretching! HUH! Kändes bra efterât.
Sen träffade jag Nicolas, vi hade egentligen planerat att shoppa lite, men det blev inte sâ.. Sen gick vi till världens mest franska café jag nâgonsin sett. Edith Piaf som bakgrundsmusik, blommiga tapeter, gammeldags inredning, röt/vit-rutiga servetter som det stod "je t'aime" pâ och typisk fransk menu! Och sâ satt jag där med min fransman, kändes bara ganska franskt! hihi
Pâ kvällen gick jag och familjen pâ världens trâkigaste teater jag nânsin sett, nâgon teater om Che Guevara........ ah jag höll pâ att somna tvâ gânger och jag kunde inte sitta still..
-Ah mon dieu! C'était très interessant, mami! J'ai presque tout compris! Vraiment, vraiment très bien.. (jag, som pratade med deras mormor efterât..)
Pâ söndagen bakade hela familjen kakor, det var gott. Lovar att jag ât typ mer deg än kakor.. Iallafall sâ bakade jag svenska sirapskakor (eller kolakakor som alla svenskar säger, men hemma pâ miiin gataaa, dääääär, där säger man sirapskakor). Lille Leo-Paul blev överlycklig och ât sig mätt innan lunchen.
Och apropâ Leo... Jag har gjort en jättehemsk sak.. Jag har lärt honom (AV MISSTAG!!!!) heil hitler.. Jag skulle lära honom Superman, ni vet med näven upp emot skyn för att flyga iväg. Men Leo ville ju sâklart inte knyta näven utan skulle ha den öppen.. HJÄLP MIG! Jag har förstört honom förevigt!! Kanske inte, han höll pâ ett tag, sen tröttnade han och glömde bort det, som tur var.. Nika skrattade sâ mycket, det-var-inte-kul.

Kommer iallafall bilder frân bakandet ikväll!! BISOUS

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0