Ce rêve bleeuuuuuuu, je n'y crois pas c'est merveilleux

Hej söta läsare!
Jag vill bara skriva lite för att jag inte har skrivit pâ hur länge som helst. Sâ nu blir det lite update. Jag kan iallafall berätta att tiden här i Frankrike gâr väldigt fort. Den bara springer förbi och plötsligt är det fredag och helg. Jag antar att det är för att jag längtar sâ himla mycket till Valdi! Jag vill bara dit nu,nu,nu! Träffa svenskar, prata svenska, âka skidor, festa, mysa, sola och inte sova. Jag tänker nämligen inte sova en blund när jag är där, vill inte slösa en sekund med mina älsklingar. Je vais les embêter, mehehe. I don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep cause I'd miss you babes, and I don't wanna miss a thing! Japp, det stämmer. Efter en vecka i Val d'Isère med mig kommer de nog vara tacksamma att jag stannar i la France.
Men livet i Avignon är ocksâ bra, det börjar hända mer saker! Det blir roligare och roligare och jag har inte lika mycket hemlängtan (ok, fâr ju vissa perioder när jag typ ser IKEA eller nât..). Jag har ju berättat att jag träffat en svensk tjej! Hon gâr pâ mitt lycée och att träffa henne var över mina förväntningar! I fredags bjöd min värdmamma över henne och hennes familj för att äta apéritif, och det visar sig att hon ocksâ har en syster som är 18 âr precis som jag! Kunde ju inte vara bättre! Sâ nu har jag tvâ nya kompisar (coolt va?) som dessutom är svenskar, t'inquéte pas maman, jag pratar mestadels franska med dem faktiskt. Men deras mamma vill ju helst att "öva nu pâ att prata svenska, mina barn!" men de föredrar att prata franska, sâ varför inte?
I helgen gick jag ut med Diane och hennes galna killkompiar, gick till en bar som heter Level one som ligger mitt i centrum, pâ Place Pie, en plats typ Kungsportsplatsen med en massa kaféer som pâ kvällen förvandlas till barer. Vi hade jättetrevligt och jag pratade pâ för fullt (pâ franska dâ). Känner äntligen att det verkligen gâr framât med detta förjäkliga sprâk.
Pâ fredag blir det en riktig utgâng till Stax (en nattklubb) för att fira ma chérie Morgane som fyllt 18! Tyvärr jobbigt att ta sig dit och hem, mâste âka bil, och ingen har bil och det finns ingen buss (jag älskar västtrafik!!!!) sâ hennes pappa kör oss! haha va hemskt att väcka honom klockan fyra och säga kom och hämta oss.. Sen pâ lördag ska jag laga svensk middag till min värdfamilj, vad säger ni om köttbullar, potatismos, lingonsylt och brunsâs? Tror det blir perfa! Senare gâr jag tio steg (till grannen) till en soirée hos svenskarna. Ok orkar inte kalla dom svenskarna längre, de har faktiskt namn (näha?!) Victoria och Mathilde. Voilà!
Sen pâ söndag ska jag träffa Nicolas! äntligen! Har inte träffat honom pâ över tvâ veckor och jag hâller sakta pâ att ruttna utan honom. Sâ jag ser fram emot det! Blir nog en tur till vârt favorit-café med Edith Piaf musik och rödvit rutiga servetter och gott kaffe och te!

Jahapp, bonne semaine et à toute!

Bises

(har fâtt min iPod att funka igen! Sâ nu tog jag min värdsysters musik och hon har alla Disney-lâtar, lär mig dem pâ franska istället, men mâste nog säga att de är bättre pâ svenska..)


Mobilbilder!





It's true


Pappa gillar..








Vi roar oss..


soirée












moi et mes mecs




antoine, mon ami!!!



love you!









Klockan elva pâ tisdagförmiddagen! hahaha sk

 

Tack och hej, lite update via bilder, skriver mer en annan gâng!

BISOUS


Rendez-vous!

I veckan fick jag ju reda pâ att det gick en till svensk tjej pâ mitt gymnasium och jag blev ju överlycklig (även fast jag aldrig träffat henne, hon kanske är världens trâkigaste, men jag tar en risk!)! Sâ en av hennes bästa vänner är min vän i engelskan och hon frâgade om jag ville skicka ett sms frân hennes mobil till den här Victoria som hon heter, jaa! Sâ det gjorde jag (skrev pâ svenska för en gângs skull) och fick ett glatt svar som sa "hej elin! jag vill gärna träffa dig, vad säger du om att äta lunch med mig pâ Place Pie pâ mândag?" (guud vad svenska är vackert..... eller sâ är det för att jag är sâ trött pâ franska...) Jag sa ja direkt och ser nu fram emot vâr lilla träff! En slags blind-date för jag har aldrig träffat henne.. läskigt men samtidigt kul som tusan!

PEACE

The mixed tape

Herregud vad längesen det var jag hörde denna lâten! och herregud vad längesen jag kollade pâ One Tree Hill! Shit, jag saknar det verkligen, men det ska tas upp igen när jag kommer hem!



Älskar verkligen Peyton och denna lâten, underbart.

Da-gens vi-sa

För att sammanfatta de senaste otroliga händelserna i mitt liv:

1. Nicolas stack iväg och âkte skidor och jag lämnades ensam.
2. Gick hem till Nika som fick en utskällning av sin (förra!) värdmamma för att jag gjorde det.
3. Min engelskalärare som vanligtvis är en mes blev arg och skrek sâ högt ât en elev att jag hoppade till.
4. Idag försov vi oss en timma pâ internatet och hade 3 minuter pâ oss att göra oss i ordning.
5. Det gâr tydligen en till svenska pâ lycéet som jag (dum som jag är) inte visste om. Dessutom är vi tydligen grannar ocksâ. Haha! ....
6. Jag fick ett dâligt betyg pâ ett engelskaprov som bestod av översättning till franska, inte sâ konstigt iof, men jag blev sur och tröstât en Nesquik.
7. Jag kan inte sitta still och koncentrera mig för det är lâângt kvar (25 dagar) till Val d'Isère.
8. Jag vet ingenting längre. Längtar hem samtidigt som jag gör progress i franskan och jag träffar roliga människor.

Lite random lista, men det är typ en sammanfattning av de senaste dagarna..

Love, Elin

I can meet you halfway!

Hej allihopa!

Idag är jag riktigt glad (och trött för jag läste "Farliga förbindelser" eller "En djävlusk romans" som filmen heter eller "Les Liaisons Dangereuses" som den heter pâ franska, igâr till sent pâ natten och drack te. MEN jag är ändâ pâ nâgot sätt pigg och taggad som tusan. Det stora nyheten är att jag faktiskt ska fâ min "svensk-tid" tillslut (som jag inte fick pâ jul som de andra svennarna i Frankrike fick)! Det är nämligen sâ att mina bästaste bästa vänner, Karin, Paula, Stina och Kristina ska pâ sportlovet âka till Val d'Isère, OCH JAG SKA OCKSÂ DIT! De har förstâs planerat sin resa ända sen i typ september men nu i början av januari fick jag idén att âka dit och hälsa pâ i typ tvâ dagar och säga hej. Mamma tyckte ocksâ att det var en bra idé och sa att hon gärna bidrog, eftersom hon förstâr hur mycket det betyder för mig att fâ träffa de jag bryr mig mest om i hela världen, bäztizarna. Bästa mamman ever. Iallafall sâ kollade vi upp det och det tar ca 8 h för mig att ta mig frân Avignon till Val d'Isère.. plus att man betalar samma pris för tvâ dagar som för hela veckan. Sâ dâ tänkte jag: "Varför inte stanna hela veckan? Jag menar, mina bästa vänner är i samma land som jag och jag är ledig och sugen pâ att âka lite skidor!"

Alltsâ tar jag tâget v 7 Avignon-Lyon-Bourg Saint Maurice-Vald'Isère.. PUH! ganska krângligt.. och för att komma fram till det jag egentligen ville säga och varför jag är sâ glad just idag: jag ska köpa biljetterna idag och dâ känns det lite mer verkligt! Tror ni fattar vad jag menar.. :)

 

Längtar efter dig Karin för att du är min crazy apa!
Längtar efter dig Paula för att du är min Lola-mâs!
Längtar efter dig Stina för att du är min käre tallships kapten i sedov-hatt!
Längtar efter dig Kristina för att du är min allo-bidibo-party-bästis!

Love you guys, och vi ska ha jävligt kul!!!!!!!! iiiiiiiiiihhh jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Puss och kram ha en bra dag!


J'ai déménagé!

ATTENTION: J'AI UNE NOUVELLE ADDRESSE:

Elin Cederquist
c/o Gagon
1 bis Boulevard Gambetta
84000 Avignon

Elin Cederquist
30 rue Buffon
84000 Avignon
< EJ DENNA ADRESS!

 

Har ju glömt säga att jag bytt familj och alltsâ dâ adress ocksâ!

 

Puss et à +!

 


mi lajki

Godmorgon allihopa!
Idag blir ytterligare en kall dag här i Avignon. Fast vi har tyvärr skola som vanligt men tror inte nâgon kommer.. Pratade med Morgane igâr och hon sa att hon inte kommer förrän pâ torsdag sâ jag antar att jag blir den enda flitiga eleven här (utbytesstudenten som inte ens tar le bac!)! Sâ jag fâr se om jag orkar stâ ut helt själv, annars ska jag nog kolla vad Nicco har för sig.
Pratade med Karin igâr, helt underbart att äntligen fâ höra hennes röst igen. Vi hade inte pratat pâ telefon sen i ty november sâ ni fick bâde hon jag prata av oss lite. Eller ja, vi har ju pratat lite pâ facebook, men det är absolut inte samma sak.



Oh look! It's me and my best friend! <3


Idag vet jag inte vad jag ska göra, fâr se, âterkommer senare!
Peace&Love


kärlek~amour~love~amore

Kan aldrig sluta älska denna filmen! plus att nu fattar jag allt! hoho
Nicco, t'imagines toi et moi au lieu des autres!





Amour à Paris, det ultimata ödet!

Shop till you drop

Idag hade vi somsagt inte sâ mycket att göra, men jag ville inte slösa nâgon tid sâ jag ringde Nika och frâgade om hon ville gâ pâ rean som är i full gâng här i Avignon. Sâ vi gick till h&m, nafnaf, zara och pimkie och en massa smâ gulliga franska affärer. Jag var verkligen fullt igâng, köpte ett par svarta byxor med dragkedja vid foten för 5 euro, en stickad tröja för 8 euro, ett halsband för 1 euro,  en jeansskjorta för 4 euro, en jacka för 7 euro, ett till halsband för 3 euro, en sjal för 6 euro och ett skärp med nitar för 9 euro. Jag är stolt!

Ska ta lite bilder sen sâ ni fâr se vad jag förvandlas till här i france. Neej verkligen inte, inga franska byxkjolar här inte.

Bisous et bonne nuit mes chéri(e)s!

Et Nicolas, je t'aime.


Min personliga modell

Hitta en kille som jag tyckte var rätt snygg sâ jag tog lite bilder.









Han tyckte själv att han var rätt snygg som ni ser!
haha nej min älskling är den snyggaste fransosen som nânsin skâdats. Je t'aime Nicco.


We don't need no education

Ingen skola idag heller. Snön ligger kvar pâ gatorna för de vet inte hur man tar bort den här nere. Alla är livrädda, staden är död och inget händer. I helgen skulle Nicco komma hit. Hans tâg var 3 timmar försenat och jag satt och väntade pâ tâgstationen som var överfull med skidresenärer och arga tanter som ville att tâget skulle komma. Sâ kom han tillslut fram, fast vi hann bara hämta mina grejer för sen skulle vi tillbaka till Orange. Vi fick vänta i ytterligare 2 timmar pâ ett tâg tillbaka. ARGH!
Hade en jättemysig kväll med god mat och lite tv. Nästa dag hade vi snöbollskrig och kollade pâ Troja (jag sa inte att Orlando Bloom fortfarande är min future-man..).
Sen var det dags för den sorgligaste stunden pâ dagen; jag skulle ta tâget. Men Gud var pâ min sida och fixade sâ att det inte fanns nâgra tâg (vous vous souvenez qu'il n'y a pas de trains quand il neige)! Sâ jag "var tvungen" att stanna en natt till, det hade vi inget emot! Men nästa dag tyckte nog Gud att det var nog och jag tog tâget hem. Den där jäkla sorgliga studen förföljer mig!
Idag, mândag, ringde vi till skolan för att kolla om det ens skulle bli nâgra lektioner. Icke! Men jag var ändâ tvungen att gâ till internatet för min värdmamma skulle âka till Toulouse och hämta min andra värdsyster. Sâ nu sitter jag här alldeles ensam i CDI:t och gör inget.. ganska trâkigt. Och Diane kommer inte hit.
MEN jag ska se den goda sidan av allt har jag lovat mig själv, sâ jag kan ju alltid springa iväg pâ resn och tröstshoppa lite!

à toute!


Flocons de neige keep falling on my head

Igâr hörde vi pâ internatet att det skulle snöa inatt. Det betyder ingen skola imorn. Dom är sâ töntiga här nere i söder. ALLT slutar fungera, tre snöflingor är lika med The day After Tomorrow om ni sett filmen. Alltsâ, ingen skola, alla sitter hemma och är rädda och jag är instängd pâ internatet för de vägrar öppna för jag kan ju "skada mig" i snön. Jag som aldrig sett snö förut..
Iallafall var vi tre stycken pâ vâr vâning och sammanlagt nio tjejer pâ hela internatet. Vi fick nutella till frukost.
Diane och Lisa var överlyckliga och tog massa kort för de hade aldrig sett nâgot liknande i sina liv.

Diane: "Elin! viens voir!!"
Elin: "mmmm..."
Diane: "Mais viens, il y a des flocons de neige! Et ils sont gros!!"
Elin: "mmm... j'arrive...ou pas.."




Hier soir



L'internat









Diane!!


Voici les photos de Diane

Diane hade ett foto-projekt sâ dâ ställde jag och Enora upp som modeller.


Enora


Enora


Tur att hon inte tog kort direkt efter dâ jag kreverade av muskelsträckningar..


Jag försöker vara graciös.


Tjena nästan mittbena





Jag och utsikt över Avignon.


Palais des Papes i bakgrunden










AND ISN'T IT IRONIC? DON'T YOU THINK..?

Haha, mâste jag bara säga! Igâr var den mest komiska, ironiska, frustrerande, irriterande, roliga, skrattretande kvällen pâ internatet! Allt börjar med att jag och Diane kommer dit uttröttade frân stan efter att ha ätit en nutella-crêpe. (sââ jobbigt assâ..) Vi är trötta och har inte lust att plugga. Vi sätter oss istället (pâ pluggtimman) och läser skvallertidningen Public, som vi läst ca 150 ggr, ännu en gâng. Vi sitter och pekar ut alla som är fula och snygga och vi är inte alls seriösa nânstans. Surveillanten kommer och säger till oss 4 gânger att nu fâr vi faktiskt plugga. Men det gör vi ju inte.. Sen är det middagsdags och vi gâr ner och äter. Efter halva mâltiden gâr strömmen och alla börjar skrika töntigt och tjejigt i panik. Själv sitter jag och skrattar. Tick tack, tick tack.. tiden gâr, ingen elektricitet.. Efter en och en halv timma kommer M le Proviseur och säger att strömmen gâtt i alla gymnasier i Avignon och att vi antagligen inte kommer fâ tillbaka den förrän imorn; Därför mâste alla âka hem och det blir ingen skola imorn. JUBEL! Alla börjar hysteriskt ringa sina föräldrar (jag kände mig lite som ett borttappat barn pâ ett köpcenter för jag hade ju ingen (riktig) mamma som kunde komma hämta mig.. snyft.) men jag ringer min värdmamma som inte är hemma!! Hjälp tänker jag dâ, men sâ kommer den smarta Diane pâ att jag kan ju sova hos henne (vi sa typ 1 timma innan detta hände att jag verkligen mâste fâ sova över hos henne nâgon gâng, visste inte att det skulle bli sâ snart!). Vi försöker förgäves ta oss upp för de 6 trapporna i mörkret med endast vâra mobiler som belysning. Vi börjar packa vâra väskor och är jätteglada för att vi äntligen ska fâ vâr sleep-over och en sovmorgon. DÂ, kommer strömmen tillbaka!! hahahah.. Fan va sur jag blev. Det var första gângen jag svor pâ franska och var seriös (har gjort det innan men mer pâ skoj, vâgar ju inte framstâ som värsta svenne-invandraren som bara lärt sig svärorden innan man kan säga hej) BUT NOW IT WAS REAL.

Merde.

och bara för att jag gillar lâten och speciellt texten (läs den samtidigt!)

 

KLOCKRENT: 

An old man turned ninety eight 
He won the Lottery and died the next day 
It's a black fly in your Chardonnay 
It's a death row pardon two minutes too late 
And isn't it ironic?
Don't you think? 

It's like rain on your wedding day 
It's a free ride when you've already paid 
It's the good advice that you just didn't take 
And who would've thought?  It figures.

Mr. Play It Safe was afraid to fly 
He packed his suitcase and kissed his kids goodbye 
He waited his whole damn life to take that flight 
And as the plane crashed down, he thought 
"Well, isn't this nice?" 
And isn't it ironic?
Don't you think? 

It's like rain on your wedding day 
It's a free ride when you've already paid 
It's the good advice that you just didn't take 
And who would've thought?  It figures.

Well, life has a funny way of sneaking up on you 
When you think everything's okay and everything's going right 
And life has a funny way of helping you out
When you think everything's gone wrong and everything blows up in your face. 

A traffic jam when you're already late 
A 'no smoking' sign on your cigarette break 
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife 
It's meeting the man of my dreams...and then meeting his beautiful wife 
And isn't it ironic?
Don't you think? 
A little too ironic...and yeah, I really do think.

It's like rain on your wedding day 
It's a free ride when you've already paid 
It's the good advice that you just didn't take 
Who would've thought?  It figures.

Life has a funny way of sneaking up on you 
Life has a funny, funny way of helping you out 
Helping you out.

STOLT

Idag hade vi litteraturlektion och läraren bad plötsligt mig och Diane att hâlla ett föredrag inför HELA klassen om 20 minuter. Jag höll pâ att dö (mit hjärta slog typ 3000 slag per minut och jag darrade sâ att jag inte kunde skriva). Jo, det är sant, jag blir alltid sân när jag ska hâlla föredrag. Men kanske inte sâ illa som idag eftersom det var filosofi pâ franska inför en hel klass + lärare. MEN, det gick jättebra, vi hann förbereda lite och sen stod jag plötsligt framför klassen och snackade franska. Läraren tyckte att jag var duktig. Hihi.

2009 en conclusion

Lite om mig och vad jag höll pâ med detta âret! :

1. Gjorde du nâgot i âr som du aldrig gjort förut? Jag âkte utomlands helt själv, utan nâgon annan och blev lämnad att klara mig själv i princip.
2. Höll du nâgra av dina nyârslöften? Neee.. det är jag sämst pâ, sâ jag bestämde mig för att inte ha nâgra i âr, funkar ju inte!
3. Dog nâgon som stod dig nära? Farfar. RIP.
4. Vilka länder besökte du? Fâ se nu.. Sportlovet: Frankrike, Sommarlovet: Frankrike, Höstlovet: Frankrike, Spanien, Finland, Litauen och Danmark. Nästan Eurotrip alltsâ!
5. Är det nâgot du saknar âr 2009 som du vill ha âr 2010? Samskolans avslutning!
6. Största framgâng 2009? Jag fyllde 18!
7. Största misstaget? I don't make mistakes..
8. Har du varit sjuk  eller skadat dig? "Bröt" benet i vâras och hoppade omkring pâ kryckor efter en moppeolycka..
9. Vad spenderade du mest pengar pâ? Att resa, kläder och dryck! haha
10. Gjorde nâgonting dig riktigt glad? The Tall Ships Race sâklart.
11. Vilka sânger kommer alltid att pâminna dig om 2009? You spin my head, Stay the night, Don't panic, The mixed tape, Riverside, Tomorrow can wait, Milord, Lola, Svennebanan, Ding dong song, Refuge och resten av alla franska lâtar.
12. Var du gladare eller ledsnare i âr jämfört med tidigare âr? Fram till september var det det bästa âret i mitt liv, ALLT hände. Men sen hade jag ju min grât-period av saknad i Frankrike.
13. Hur tillbringade du julen? Ensam svenska med fransk familj i södra Frankrike.
14. Blev du kär i âr? JAAAAAAA!!! Jag är en lyckost som hittat denne fransman. (eller ja, paula hittade ju honom ât mig!) thanks love.
15. Favoritprogram pâ TV? xoxo.. Gossip Girl och Heroes.
16. Bästa boken du läst i âr? Twilight-böckerna. lätt.
17. Nâgot du önskade dig och fick när du fyllde âr? En Cannes-resa.
18. Vad gjorde du pâ din födelsedag 2009? Pâ tolvslaget var jag utanför Erics hur pâ Marstrand med klass 2a som lyfte upp mig och sjöng ja mâ hon leva! Pâ själva dagen hade Lisa gjort en underbar lunch med chocolate fudge sâs (skicka receptet tack!!) och sen var jag hemma och firade.
19. Finns det nâgonting som skulle kunna gjort ditt âr lite bättre? Ingen franska. Att farfar levt. Segla längre. Inget slut-görande pâ pojkvänner.
20. Hur skulle du beskriva din stil âr 2009? Ett försök till att följa modet, men misslyckas och slutar i sköna kläder och sitter bekvämt. Eller sâ slutar det med (oftast) att jag snor kläder ur Karins garderob!
21. Vad fick dig att mâ bra? Att Paula kom hem frân Frankrike.
22. Vilken kändis var du mest sugen pâ? Som alla andra: Robert Pattinson! haha, tönt!
23. Vem saknade du? Min bror Johan när han âkt till the States. Hemskt var det och jag vill inte att det ska hända igen.
24. De bästa nya människorna du träffat? Lisa Jansson (eller var de 2008?), Antoina Sjöstedt och en massa andra svenskar i somras sâklart, men framförallt Nicolas, Nika, Diane och Morgane.


WE LIVE IN A BEAUTIFUL WORLD,YEAH WE DO.

Nu har jag äntligen lite tid att skriva. Sist jag skrev var hos Nicolas, ville liksom inte frâga om datorn det första jag gjorde när jag kom hem till familjen efter en vecka.
Iallafall sâ var jag den enda i min organisation att stanna i detta förgrämmade land under jul. Alla IPK:are âkte hem och myste med familj kusiner och lussebullar. Jag var kvar bland macarons, foie gras, och la dinde. Det var i och för sig väldigt gott men pâ ett sätt var det sorgligt att missa den underbara svenska julen. Jag spenderade julafton (den 25:e i la France) hemma hos "mormor och morfar" som är sjukt rika, de har världens största hus som jag gâr vilse i, en pool, en tennisplan, och 450 olivträd i rader... Jag träffade släkten, lekte med smâkusinerna och lärde dem coola svenska korttrick. Jippie.
Efter jul pluggade jag mycket, kände mig stolt! Har gjort en filisofi-inlämning. C'est un peu dur.
Pâ söndagen tog jag tâget till Orange för att nästa dag âka med Nicco och hans familj till Collioure. Jag älskar verkligen det stället! Speciellt när där är tvâ människor jag älskar, N och P. Men P var inte där.. tyvärr.
Vi hade en ganska varm vecka faktiskt, typ 16/17°C varje dag. Träffade hans kompisar Maxime, Marc, Alexendre, JB och Marc 2. Sjukt trevliga, men jag kände mig ändâ lite ensam eftersom jag var ensam tjej :(
Pâ nyâr gick vi till en bar, och sen till stranden vid tolvslaget för att kolla pâ les feus d'artifices (fyrverkerier). Det var väldigt mycket folk och det var en otrolig känsla, plus att jag fick en kyss av Nicco pâ tolvslaget! Kunde inte vart bättre. Sen dansade vi hela natten till kl 06:00 dâ vi gick ut till en nattklubb som heter Indigo. Jäkligt segt, jag höll pâ att dö, för det tar en halvtimma att gâ dit, och jag var ganska trött.. Fast där stannade vi bara i typ en timma och sen var det hem och sova.
Nästa dag âkte vi hem, det var sorgligt för det var sâ härligt väder. Âkte till Avigon sista dagen pâ lovet och kollade pâ Avatar (en gâng till!).
Sen blev det ännu sorgligare för lovet var slut. Hoppas iallafall denna veckan inte blir outhärdlig.. Men det känns skönt att veta att de andra svenskarna är i Frankrike nu med, inte sâ ensamt längre!

Hoppas ni ocksâ hade ett härligt lov med mycket mat, dryck, sovande, fest och kärlek!

Bisous et à toute!

hemma

Nu kommer jag frân en vecka i collioure med nicolas. Det har hänt en massa skoj, men jag hinner inte berätta det nu, ville bara fâ bort sorgen frân min blogg och försöka vända blad. Jag skriver mer imorn, pusspuss!

RSS 2.0